haxansurtanten.blogg.se

En blogg som beskriver det härligaste men även det ärligaste livet som 2-barnsmamma.

Drogad

Kategori: Allmänt

Igår natt så kom den tillbaka. Det gåt några månader emellan sen så slår njurstenen tillbaka med full kraft. Kröp på golvet igår innan jag kom in till akuten. 2 doser morfin i kroppen så gick det över sen. Så idag sitter jag här, och väntar på att knarket ska gå ur kroppen. Mår illa och har huvudvärk och är trött och har abstinens. Jag hatar morfin, men det är det enda som hjälper mig mot smärtan :(

Idag fick vi iaf äntligen upp ett par tavelramar samt en New York tavla i vardagsrummet. Vill göra så mycket, men ekonomin tillåter inte allt tyvärr. Men på måndag så ska vi till borlänge och införskaffa oss de där snygga halogenspottarna som ska upp i våran hall, bilder kommer på de snyggingarna (lamporna, inte mig och stefan ha ha) :D

Vi hade ett familjemöte imorse härhemma. Vi pratade om vikten att vara snälla mot varandra, att inte slåss, sparkas, bitas och kalla varandra för fula ord. Vi sa att i fortsättningen när någon börjar bråka så ska vi gå in och säga STOPP! Så barnen har gått omkring och ropat stopp hela dagaen idag till varandra. Det är bra, då lär de sig. Det tar ju inte bort bråken och slagen de ger varandra, men förhoppningsvis så funkar de i längden. Det har iaf varit en dag med mindre bråk än vanligt.

Var hos mamma idag och hjälpte henne borra upp en hylla och åkte sen till farmor och farfar och åt välrdens godaste korvstroganoff.

Är fruktansvärt trött för att medicinen håller på att gå ur kroppen, men orkar inte gå och lägga mig, då är det illa ha ha.

Nu är det dags att börja med kvällsmaten. Det är bra att görra storkok så att det räcker. Det blir uppvärmd kycklinggryta med ris här ikväll.

Ha det bra alla. Kram

Kommentarer


Kommentera inlägget här: