haxansurtanten.blogg.se

En blogg som beskriver det härligaste men även det ärligaste livet som 2-barnsmamma.

Morgonstress

Kategori: Allmänt

Idag vaknade Moa 04.40 och vägrade somna om. Man kan ju tro att vi då har gott om tid att få i henne frukost, sätta på sig kläder samt ta henne till skolan, men nej då. Ute i sista minuten som vanligt. Det spelar ingen roll vilken tid vi börjar, hon segar och bägrar sätta på sig kläderna för de är antingen fula, fel färg, eller så ligger hennes favorittröja i tvättmaskinen och då går hon hellre i nattlinne till skolan är att sätt apå sig en annan tröja. Suck. En promenad till skolan som noramlt sett tar två minuter tog fyrtio minuter igår. Hon lade sig ner i snön, sprang åt ett annat håll och gud vet vad. Usch inte undra på att morgnar är min sämsta tid på dygnet. Stress, stress och åter stress. Såna morgnar lämnar bara stress och irritation efter sig, hela dagen blir förstörd :( Men när man väl hämtar henne är hon världens gulligaste igen :-)

Idag ska barnen till tandläkaren, ringde igår och det var nån som hade lämnat återbud idag, så då får de gå tid. Det är bara en vanlig undersökning för att kolla så allt ser bra. Moa tappade en till tand för ett par dagar sedan, så hela hennes mun är ett stort gapande hål med undantag för några gaddar som är kvar samt några som är på väg att växa ut :-)

Fick ett så mysigt kort på dem häromdagen. När de kramas, Det är mycket bråk emellan dom för det mesta, men sen så kommer det stunder då de är så gosiga mot varandra. De älskar varandra ändå trots alla bråk. Det första Moa brukar fråga om när vi kommer hem är vart Simon är någonstans. Vi hämtar Simon en halvtimme efter att Moa slutar skolan.

Vad gjorde man innan barnen kom??
Kan inte ens komma ihåg det idag.
Är så fruktansvärt glad över att vi har dessa två underbara monster ;-) När vi var uppe i Falun på ivf (barnen är provrörsbarn) och satte in ägget som skulle bli Simon, så träffade vi ett par norröver, de var inne på sitt 15:e ivf försök!!! Simon kom till på det första ivf försöket, Moa på det andra, så det gick rätt lätt för oss iaf. Men jag tänker då och då på den där familjen, undrade om det lyckades för dem. Jag hoppas det. För barn är det häftigaste som finns. En sån stor gåva, så det inte går att beskriva. Det finns ingenting jag inte skulle göra för dem. Det bästa och dyrbaraste jag har. <3<3

Kommentarer


Kommentera inlägget här: